Hvad siger andre?

Mor til 2 piger

“Vores børn synger, spiller og efterligner hvad de har haft med dig. Selv sætninger siger de efter dig. De er så glade for dig”

Liz fra 60+dans

“så dejligt når jeg ved at der er dans idag, jeg glæder mig til hver gang, fordi det er skøn musik og gode koreografier”

Polterabend arrangør

“Hun følte sig som en dronning ved hendes polterabend, tak Nadja Liv”

Vuggestue

“vi har simpelthen fået så meget med os til inspiration og kan varmt anbefale Sang&Rytme”

Mor til 2

“vores børn kan rigtig mange salmer, takket være dig”

Mor til Alfred

“Nadja vækker så meget glæde med det hun gør”

Mor til Rosa

“skal vi til rytmik, er det nemt at komme hjem fra børnehaven”

Molly 5 år

“Jeg kan rigtig godt lide at der er andre børn”

Sine, mor til datter på 6 år med særlige behov

“Min datter og jeg mødes med andre børn med særlige behov og forældre 1 gang om ugen. Vi synger og spiller musik med Nadja, spiller på trommer, rasler med æg, gynger og HYGGER os og meget meget mere.Musik og sang er godt for alle,- og nok især for børn med særlige behov, hvor flere af dem er uden sprog.  Sammen med Nadja har børnene udviklet sig på rigtig mange områder, både individuelt ( flere er f.eks sansesarte) og sammen som gruppe ( mange har svært ved det sociale).1 time i Nadjas selskab går desværre alt for stærkt,- men altid går vi glade hjem,- børn som voksne! Nadjas varme og indlevelse i det hun laver, smitter nemlig af på os alle. Vi sætter MEGET stor pris på Nadjas sang rytme, og er taknemmelige for at hun ville kaste sig ud i den udfordring det er, at have med børn med særlige behov at gøre”